Open Mic avond op 13 februari: kom kijken of doe mee

2 februari 2015

open mic januari 2015Op 9 januari was de eerste Open Mic avond van het seizoen. Een nieuw jaar, veel nieuwe gezichten. Ondanks het regenachtige weer was er een goede opkomst. Het publiek was van alle leeftijden. Twee Syrische gezinnen met jonge kinderen werden welkom geheten. Lees het verslag van deze gevarieerde avond. Vrijdag 13 februari bent u welkom bij de volgende Open Mic avond in het Huis van Compassie.

De letterlijke vertaling zegt het al: een avond waar de microfoon open staat. Open staat voor iedereen die dat wil, voor ongeveer 10 minuten. In die tijd kan iedereen laten zien en horen wat zijn of haar talent is. Kunt u zingen, dansen, poëzie voorlezen, goochelen, bespeelt u een instrument, alles kan! En als u gewoon behoefte heeft aan een leuke gezellige avond, kom dan bij ons langs. Entree is gratis, iedereen is welkom: jong, oud, hoogopgeleid, het leven was uw leerschool, roots in Nederland of daarbuiten, moslim, christen, zonder geloof, het maakt allemaal niet uit. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

Wilt u ook  optreden, meld u dan aan bij post@huisvancompassienijmegen.nl of bel 024 – 322 84 80.

Aanmelding is niet nodig als u onze avond gewoon wilt bezoeken. Huis van Compassie, de Haard, Groenestraat 170 in Nijmegen.