Wees welkom bij de Open Mic avond op 9 januari

5 januari 2015

open mic dec 2014Vrijdag 9 januari bent u welkom bij de Open Mic avond. De letterlijke vertaling zegt het al: een avond waar de microfoon open staat. Open staat voor iedereen die dat wil, voor ongeveer 10 minuten. In die tijd kan men laten zien en horen wat zijn of haar talent is. Kunt u zingen, dansen, poëzie voorlezen, goochelen, bespeelt u een instrument, alles kan! En als u gewoon behoefte heeft aan een leuke gezellige avond, kom dan bij ons langs.

Entree is gratis, koffie en thee ook. Iedereen is welkom: jong, oud, hoogopgeleid, het leven was uw leerschool, roots in Nederland of daarbuiten, moslim, christen, zonder geloof, het maakt allemaal niet uit. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

Wilt u ook  optreden tijdens een Open Mic avond meld u dan aan bij post@huisvancompassienijmegen.nl of bel met Pieter Poels 024-3228480.