24 november: maaltijd

17 oktober 2014

IOM logoRegelmatig organiseert het Huis van Compassie een gezellige maaltijd. Iedere keer kookt een andere groep mensen en vertelt iets over wie zij zijn en wat zij doen. Maandag 24 november wordt de maaltijd verzorgd door Solid Road en IOM (Internationale Organisatie voor Migratie). Beide organisaties ondersteunen asielzoekers en ongedocumen-teerden bij vrijwillige terugkeer naar hun thuisland.

De maaltijd kost 6 euro: hoofdgerecht, toetje en drankjes. Door 6 euro te betalen maakt u het ook mogelijk dat een ander persoon met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd. Als u geen of een laag inkomen hebt, dan kunt u gratis bij ons eten of door een kleine bijdrage te betalen. Meld dit dan even aan ons.

Datum/Tijd: maandag 24 november  van 18.00-20.00 uur
Plaats: de Haard, Groenestraat 170 in Nijmegen
Aanmelden bij: post@huisvancompassienijmegen.nl
Meer info: 024 – 322 84 80

Zie ook www.solidroad.nl en www.iom-nederland.nl