22 september: Vredesmaaltijd

25 augustus 2014

Benefiet Syrie 17Regelmatig organiseert het Huis van Compassie een gezellige maaltijd voor mensen die willen genieten van het samenzijn met anderen. Iedere keer verzorgt een andere groep mensen het eten en vertelt iets over wie zij zijn en wat zij doen.

Op 22 september van 18.00 – 20.00 uur is er een bijzondere maaltijd; in het kader van de internationale Vredesweek, een jaarlijkse week van bezinning en actie ten behoeve van vrede.

De maaltijd wordt verzorgd door bewoners van het Asielzoekerscentrum in Nijmegen. Bewoners van het Asielzoekerscentrum zullen samen met de Nijmeegse Vredesambassadeur Masoud Rahaee iets vertellen en laten zien over hun leven in Nijmegen en hun achtergronden.

De prijs voor de maaltijd bedraagt 6 euro voor een hoofdgerecht, dessert en drankjes. Door 6 euro te betalen maakt u het ook mogelijk dat een ander persoon met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd.Als u geen of een laag inkomen hebt, dan kunt u gratis bij ons eten of door een kleine bijdrage te betalen. Meld dit dan even aan ons.

U kunt u voor de maaltijd opgeven door u aan te melden via mail: post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. naam en tel.nr. U kunt ook bellen naar: 024-3228480.

Deze activiteit organiseren we samen met de Raad voor Levensbeschouwing en Religie Nijmegen, al jarenlang organisator van de Vredesweek in Nijmegen.