12 juni: fototentoonstelling ‘Nijmegen, de Nacht, Natuur’

20 mei 2014

nachtfoto

De FotoStudio is de leerwerkplek binnen het RIBW voor Fotografie. Bij de FotoStudio kunnen mensen die gebruik maken van de diensten van het RIBW terecht voor het volgen van diverse fotografiecursussen en workshops. Cursisten gaan zelf aan de slag met oefenopdrachten. In het Huis van Compassie toont een tiental cursisten de komende maanden (t/m eind augustus) hun werk. Donderdag 12 juni wordt de tentoonstelling geopend.

De foto’s laten bijzondere plekken in Nijmegen zien; karakteristieke locaties, iconische plekken, nachtelijk Nijmegen. En er zijn foto’s van natuur en landschap van Nijmegen en omgeving. De foto’s zijn te bezichtigen, maar ook te koop. De opbrengsten zijn voor de fotografen en voor de FotoStudio.

Opzet van de avond:

  • Welkom
  • Introductie met het werk van de FotoStudio
  • Een fotograaf vertelt
  • Muziekoptreden
  • Feestelijke opening door de nachtburgemeester van Nijmegen: Angela Verkuijlen
  • Gelegenheid om met de foto’s en de fotografen kennis te maken

 

Datum/Tijd: donderdag 12 juni van 20.00-21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Kosten: gratis entree
Aanmelden: is niet nodig