Uitnodiging maaltijd op 14 april

24 maart 2014

Stichting GASTOp 11 maart organiseerde het Huis van Compassie weer de maandelijks maaltijd. De dames van de Studentenkerk kwamen vroeg in de middag aan bij het Huis van Compassie om de maaltijd voor te bereiden voor de avond. Naast het koken namen de studentes de organisatie op zich en zij zorgden ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd was.

Het gemêleerde gezelschap kon genieten van drie verschillende veganistische gerechten. Het drietal studentes vertelde aan de hand van een fotocollage over wat er zoal gebeurt in de Studentenkerk. Er werd nog wat nagepraat onder het genot van het ijs/brownie toetje.

U bent van harte uitgenodigd bij de volgende maaltijd op 14 april, waarbij er gekookt wordt door asielzoekers die begeleid worden door stichting GAST. U kunt u opgeven door een mail te sturen naar post@huisvancompassienijmegen.nl