Repair Café Willemskwartier van start gegaan

27 februari 2014

Repair cafe 21 februariOp vrijdagmiddag 21 februari stonden de deuren open voor iedereen die zijn kapotte voorwerpen wilde maken. Er was een gezellige sfeer en er werd naast het repareren ook veel gekletst aan de koffietafel. In totaal zijn er 9 reparaties geslaagd, is er 1 advies gegeven en zijn er 2 reparaties niet gelukt.

Onder de reparaties vielen onder anderen een startkoord van een sparta met, een tv-beelscherm, een tablet, een tuinlamp, een ketting, een hesje, en een wierrookhouder.

Een goede eerste Repair Café middag, door de inzet van het vrijwilligersteam mogelijk gemaakt!

Op naar het volgende Repair Café Willemskwartier dat plaats zal vinden op vrijdag 21 maart van 14:00-17:00 uur aan de Groenestraat 170 in Het Huis van Compassie. Iedereen met elektrische apparaten, computers, sieraden en kleding is welkom.