Maaltijd verzorgd door Studentenkerk op 10 maart

27 februari 2014

Maaltijd 14 maartRegelmatig organiseert het Huis van Compassie een gezellige maaltijd voor mensen die willen genieten van het samenzijn met anderen. Iedere keer verzorgt een andere groep mensen het eten, vertelt iets over wie zij zijn en wat zij doen. Jongeren van de Studentenkerk in Nijmegen verzorgen de komende maaltijd.

De prijs voor de maaltijd bedraagt 6 euro voor een hoofdgerecht, toetje en drankjes. Door 6 euro te betalen maakt u het ook mogelijk dat een ander persoon met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd. Als u geen of een laag inkomen hebt, dan kunt u gratis bij ons eten of door een kleine bijdrage te betalen. Meld dit dan even aan ons.

Wanneer: maandag 10 maart van 18.00 – 20.00 uur.

U kunt u voor de maaltijd opgeven door u aan te melden via mail: post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen naar: 024-3228480.