Inspiratielunch met Nijmeegse politici

24 januari 2014

politieke partijenIn het Huis van Compassie gaan we de komende jaren met enige regelmaat inspiratielunches verzorgen. Voor deze lunches nodigen wij mensen uit om ons te verhalen van hun inspiratiebronnen in relatie tot compassie. Telkens staat een bepaalde groep mensen centraal, bijvoorbeeld vertegenwoordigers uit de wetenschap, zorg, overheid, politiek.

Woensdag 26 februari organiseren wij de eerste inspiratielunch. Lijsttrekkers van D´66, Groen Links, VVD en de Nijmeegse Fractie zijn dan te gast. Nadat zij hebben verhaald van hun drijfveren in relatie tot compassie kunnen alle bezoekers in gesprek gaan met de lijsttrekkers, en met elkaar.

Tijdens de bijeenkomsten kunt u genieten van een door ons bereide uitgebreide lunch.

Datum/Tijd: woensdag 26 februari van 12.30-14.00 uur
De Haard, Groenestraat 170 in Nijmegen
Kosten: 8 euro (of naar draagkracht)
Aanmelden bij: post@huisvancompassienijmegen.nl
Nadere informatie: 024-3228480.

NB: Vrienden van het Huis van Compassie kunnen kosteloos deelnemen aan de Inspiratielunches. Wilt u ook Vriend worden?

politici