Zaalverhuur

Het Huis van Compassie is gehuisvest in de Haard, dat in eigendom is van de Protestantse diaconie Nijmegen. De diaconie heeft een aantal zalen beschikbaar. Deze worden regelmatig verhuurd aan organisaties en instellingen die met hun doelstellingen aansluiten bij het karakter van het diaconaal centrum. Het betreft zowel professionele organisaties als vrijwilligersinitiatieven. De organisaties maken gebruik van de zalen voor bijvoorbeeld vergaderingen, studiedagen, repetities en vrijwilligersbijeenkomsten.

Wij hebben 3 zalen tot onze beschikking;

hvc-grote-zaalOp de benedenverdieping is de Grote Zaal. Deze is geschikt voor bijeenkomsten voor maximaal 60 mensen. Er is een groot podium bij.

 

 

 

 

 

hvc-kleine-zaalNaast de grote zaal is op de benedenverdieping de Kleine Zaal. Deze is geschikt voor bijeenkomsten van max. 12 mensen.

 

 

 

 

 

hvc-bovenzaalOp de eerste verdieping is de Bovenzaal. Deze is geschikt voor bijeenkomsten van max. 30 mensen. De zaal is alleen bereikbaar via een trap.

 

 

 

 

Verder is beschikbaar of te huur:

  • een geluidsinstallatie
  • een flipover
  • een beamer
  • afspraken over koffie en thee worden aanvullend gemaakt
  • ook de keuken is te huur

Tarieven
De basiskostprijs voor de Grote Zaal is € 80,- voor een dagdeel. Voor de Kleine Zaal en voor de Bovenzaal is dit € 50,-. Deze tarieven gelden voor professionele organisaties. Tarieven voor vrijwilligersorganisaties bepalen wij in goed overleg.

Belangstelling?
Heeft u belangstelling voor een van onze zalen, neem dan contact op met Desirée Schalk; administratie@kerkinactie-nijmegen.nl of bel met de diaconie (024-3228480) en vraag naar haar.