Nijmegen in Dialoog: uitreiking eerste certificaten

23 februari 2021

Nijmegen in Dialoog is een project van Huis van Compassie Nijmegen en Nijmegen Stad van Compassie, met medewerking van Stichting KUS en Bureau Wijland en op aanvraag van en gesteund door de gemeente Nijmegen.

Doel van het project is het organiseren van waardevolle ontmoetingen tussen allerlei Nijmegenaren. Stadgenoten, die elkaar niet vanzelf tegenkomen, gaan met elkaar in dialoog over onderwerpen die in hun dagelijks leven belangrijk voor hen zijn. Bij voorkeur in de eigen buurt van de deelnemers.

De eerste groep vrijwilligers is bezig met de afronding van de training tot dialoogbegeleider. De dialoogbegeleiders zijn getraind in de waarderende onderzoeksmethode van Nederland in Dialoog.
Wethouder mevrouw Grete Visser zal de certificaten van de training uitreiken aan de eerste groep dialoogbegeleiders. De uitreiking vindt plaats op vrijdag 26 maart 2021 tussen 16.00 en 17.00 uur. Dit vormt tegelijk de officiële start van het project Nijmegen in Dialoog.

De tweede groep van dialoogbegeleiders start binnenkort met de training. Om te beginnen met een kennismakingsworkshop voor belangstellenden op woensdagavond 24 februari 2021.

Voor info en aanmeldingen: ineke@huisvancompassienijmegen.nl