Creatieve workshops over vrede en vrijheid

Houd je van knutselen of schrijven? Wil je gratis een workshop volgen met een echte kunstenaar? Ben je daarnaast geïnteresseerd in hoe het gaat met vrede en vrijheid in je eigen leven en je omgeving?

Vind je het leuk mensen te ontmoeten die je anders misschien niet tegen zou komen? Dan is meedoen aan een creatieve dialoog wat voor jou. In twee middagen of avonden van twee uur maak je iets moois terwijl je ook nog uitwisselt met de andere deelnemers wat vrede en vrijheid voor je betekent.

Het is een initiatief van Nijmegen in Dialoog en Stichting KUS die mensen die elkaar niet kennen met elkaar in contact willen brengen, Stichting KUS wil dat doen met creatieve middelen.

Eén van de mooie dingen die werden gemaakt bij de workshop van Diederik Grootjans, een werk van Bets!

In oktober starten de workshops teksten maken en een installatie maken onder begeleiding van de kunstenaars Marcel Blom en Hanneke Beld en een KUS-medewerker die het gesprek over Vrede en Vrijheid begeleidt.

De bijeenkomsten worden afgesloten met een expositie in november en december

Voor wie
Het is voor mensen uit Nijmegen Midden (Hazenkamp, Kolping, Landbouw- en Muntenbuurt en Willemskwartier). Anderen zijn ook welkom. Er is plaats voor maximaal acht deelnemers.

Wanneer
Dinsdagmiddagen 20 en 27 oktober, 14.00-16.00 uur.
Korte teksten maken met Loesje-coach Hanneke Beld

Donderdagavonden 22 en 29 oktober, 19.30-21.30 uur.
Installatie maken met beeldend kunstenaar Marcel Blom

Waar
De Haard/Huis van Compassie/Vredesambassade: Groenestraat 170, Nijmegen

Opgeven
Bij Stichting KUS: stichtingkus@gmail.com of tel. 06 – 18 19 43 93

Reacties zijn gesloten.