Gespreksgroep over levensvragen: praat u mee?

levensvragenWilt u anderen ontmoeten en praten over onderwerpen die u bezighouden op het gebied van levensvragen en zingeving? Vanaf woensdag 13 maart kunt u regelmatig deelnemen aan een gespreksgroep in het Huis van Compassie.

Elke bijeenkomst is er tijd en ruimte om elkaar beter te leren kennen. We beginnen met een kopje koffie of thee. Daarna praten we over diverse levensthema’s.

Er hebben zich al mensen voor de groep aangemeld. Zowel mensen met Nederlandse wortels als mensen afkomstig uit andere landen zijn welkom. En er is nog plek voor extra mensen.
In de gespreksgroep is een tolk Arabisch aanwezig, dus alles kan worden vertaald. Wilt u deelnemen aan onze gespreksgroep? Stuur dan een mailtje naar Mirjam:
m.vandeneerenbeemt@huisvancompasseinijmegen.nl

Data: eerste bijeenkomst is (bij voldoende aanmeldingen) op woensdag 13 maart van 15.00 tot 17.00 uur. Daarna op woensdagen, ook tussen 15.00 en 17.00 uur (de groep bepaalt gezamenlijk de frequentie en vervolgdata).
Entree: gratis
Meer info: Huis van Compassie, tel. 024-322 84 80

Het leven is mooi, en het leven gaat ook niet altijd over rozen. Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met levensvragen en/of zingevingsvragen die ons bezighouden. Iedereen maakt situaties in het leven mee die je ten diepste raken. Situaties waar we allemaal op onze eigen manier op reageren en mee omgaan. Door het delen van persoonlijke ervaringen, waarbij de ontmoeting met de ander centraal staat, kan er een verbintenis ontstaan. Verhalen van de ander waarin we onszelf herkennen kunnen ons een gevoel van begrip, ondersteuning en erkenning geven. Op die manier kan onze aanwezigheid betekenisvol zijn voor de ander.

Reacties zijn gesloten.